-60%

Προσφορά Druzy Stone Pendant(32,1gr) Silver 925

59.00

Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα

Προσφορά Druzy Stone Pendant Silver 925 . Χειροποίητο μοτίφ από ασήμι 925 με Druzy stone . Βάρος μοτίφ : 32,1gr Το σημερινό ιστολόγιο Egret Reflection εξετάζει την ιστορία και τις θεραπευτικές ιδιότητες του Druzies και από πού προήλθε η γοητεία μας με την πέτρα σε κοσμήματα. Οι Druzies είναι μια συλλογή από μικροσκοπικούς κρυστάλλους που …

SKU: Προσφορά Druzy Stone Pendant(32,1gr) Silver 925
Διαθεσιμότητα: 1 Σε Απόθεμα
Κατηγορία:
Ετικέτα:
Κοινοποίηση:

Σε απόθεμα

Προσφορά Druzy Stone Pendant Silver 925 . Χειροποίητο μοτίφ από ασήμι 925 με Druzy stone . Βάρος μοτίφ : 32,1gr

Το σημερινό ιστολόγιο Egret Reflection εξετάζει την ιστορία και τις θεραπευτικές ιδιότητες του Druzies και από πού προήλθε η γοητεία μας με την πέτρα σε κοσμήματα. Οι Druzies είναι μια συλλογή από μικροσκοπικούς κρυστάλλους που έχουν σχηματιστεί μέσα ή στην επιφάνεια ενός άλλου ορυκτού.

Τα Druzies σφυρηλατούνται όταν το νερό που μεταφέρει διαλυμένο πυρίτιο εξαναγκάζεται γρήγορα σε μια πορώδη περιοχή βράχου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα επιταχυνόμενη ψύξη προκαλώντας το σχηματισμό μικροσκοπικών κρυστάλλων στην επιφάνεια ή στις κοιλότητες του βράχου. Ο πιο συνηθισμένος τύπος Druzy είναι ο χαλαζίας, αλλά βρίσκονται επίσης στους περισσότερους πολύτιμους λίθους από αχάτη έως αιματίτη. είναι ακόμη γνωστό ότι βρέθηκαν σε μετεωρίτες!

Προσοχή : Η τιμή προσφοράς ισχύει μόνο για το μοτίφ.

Διατίθεται και η εικονιζόμενη ασημένια 925 αλυσίδα σε μέγεθος 45cm αξίας 22,00€

και σε μέγεθος 50cm αξίας 28,00€