0
0.00
0

Ποιοι Είμαστε

Μετά από 29 έτη συνεχούς παρουσίας στο λιανικό εμπόριο και 8 έτη στο χονδρικό εμπόριο θεωρούμε ότι έφτασε η ώρα να προσφέρουμε και εμείς τα προϊόντα μας και τις προτάσεις μας μέσω του νέου μας εγχειρήματος που ακούει στο όνομα tzi-tzi.gr.

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με κατεξοχήν ελληνικές εταιρίες , και τις πολυετούς εμπειρίας μας θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τις αγοραστικές σας επιθυμίες με την διάθεση των προιόντων μας στην Λιανική και Χονδρική Πώληση, με γνώμονα την διασφάλιση της ποιότητας των προιόντων με πιστοποιητικά και εγγυήσεις που αφορούν ξεχωριστά κάθε προιόν με βάση τα πρότυπα και τους νόμους της Ευρωπαικής Ενωσης.

Ξεκινήσαμε λοιπόν από τα αρχικά μας και με την βοήθεια της ελληνικής αργκό καταφέραμε να καταλήξουμε και στο όνομα μας το οποίο θέλουμε να μας χαρακτηρίσει κυριολεκτικά και μεταφορικά!!!

TZI-TZI λοιπόν σε όλα!!!!

about-us

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία σας, το τηλέφωνο επικοινωνίας σας καθώς και το μήνυμα σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, σύντομα! Ευχαριστούμε!

Γιατί να μας Επιλέξετε

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

για παραγγελίες άνω των 49,90 €

24/7 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

είμαστε κοντά σας όλο το 24-ωρο

ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΩΝ

με συνέπεια και αξιοπιστία

Once we ordered some electronics items and we got the products delivered in our doorstep in time, the customer support was super helpful and they answered all my queries.
Sophia Loren
Artist